Wanneer kan ik mee doen?
Muziek achter de voordeur staat open voor alle muzikanten woonachtig in de gemeente Oss. Singer-songwriter, klassiek, metal, smartlap of wereldmuziek; alle muziekstijlen zijn welkom. Wel beschik je over enig niveau. Je moet over een repertoire beschikken van minimaal een half uur.

Tot wanneer kan je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden tot 29 februari 2020

Moet ik akoestisch spelen om deel te nemen?
Nee, we staan open voor alle soorten muziek. We gaan op zoek naar een geschikte locatie voor jullie muziek.

Hoe laat en hoe vaak speel ik?
Je speelt op 17 mei 2020 3 optredens van maximaal 30 minuten op dezelfde locatie.

Hoe zit het met de techniek?
De techniek verzorg je helemaal zelf, jij weet tenslotte zelf het beste wat je nodig hebt en je stemt dit t.z.t zelf af met de bewoners. Wij zorgen dat jullie met elkaar in contact worden gebracht op een speciale matchavond op 14 april.

Krijg ik betaald voor het optreden?
Helaas niet. Je ontvangt wel een kleine onkostenvergoeding. We nemen je natuurlijk wel mee in al onze publiciteitsuitingen.

Is Muziek achter de voordeur verzekerd tegen vernieling of diefstal?
Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of apparatuur van muzikant(en).

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?
Wij nemen z.s.m. contact met je op en maken dan een afspraak. Als je bent geselecteerd vindt er in april een matchavond plaats tussen de bewoners en muzikanten waar jullie kennis maken en zaken kunnen afstemmen